REDDIE MOTOREN

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Reddie Motoren is een klein bedrijf (met RDW erkenning), gevestigd aan huis, dat in 2008 met veel enthousiasme van start is gegaan met het in- en verkopen van gebruikte motoren.

Wij onderscheiden ons van andere (grote) motorzaken door u in een huiselijke, ontspannen sfeer te ontvangen en u desgewenst een kop koffie naar keuze in te schenken. Doordat wij ons bedrijf aan huis hebben, zijn wij in de gelegenheid om elke dag (ook in het weekend en ‘s avonds) open te zijn. Wij nemen voor u alle tijd om de motor van uw keuze te bezichtigen en eventueel een proefrit te maken. Onder het genot van uw kopje koffie of thee krijgt u van ons een goede uitleg over de motor die u aan wilt schaffen of advies als u nog niet precies weet welke motor voor u het meest geschikt is.

Daar wij een ruime ervaring hebben met het kopen van gebruikte motoren, vinden wij het vanzelfsprekend om alleen goede en betrouwbare motoren te kopen die voorzien zijn van onderhoudsboekjes en/of -facturen. Voor een goede, gebruikte én betaalbare motor bent u daarom bij ons aan het juiste adres!
De motoren die wij hebben staan, komen voornamelijk uit het buitenland en zijn daarom meestal nog niet voorzien van een kenteken. Dit doen wij om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden. Doordat de motoren nog geen kenteken hebben, worden ze bij tenaamstelling door het RDW gekeurd, zodat u er zeker van bent dat u een veilige motor aanschaft.

Heeft u eenmaal de juiste keuze gemaakt en de motor bij ons gekocht, dan bestaat de mogelijkheid om uw motor thuis te laten bezorgen. Tevens kunt u uw motor bij ons laten onderhouden (voor meer informatie zie de pagina ‘onderhoud’).

Mocht u er nog niet helemaal uit zijn, dan is dat voor ons geen probleem. Wij gunnen u de tijd om over uw keuze na te denken, zodat u achteraf geen spijt krijgt van uw aanschaf. Wij reserveren de motor voor u tot u ons laat weten wat uw beslissing is geworden.
Hebben wij de motor van uw keuze niet staan, dan kunnen wij hier altijd voor u naar op zoek gaan (voor meer informatie zie de pagina ‘op aanvraag’).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]